Köpvillkor

Priser. Alla priser är i SEK och inkluderar 25% moms.
Betalning. Betalning sker i förskott på de sätt som erbjuds på vår sajt.
Fraktpris. Fraktpriset är beroende av vilken/vilka samt hur många varor du köpt. Du ser priset när du går till kassan.
Leveranstid. Leveranstiden beror på vilken vara du beställt. Småprodukter tar vanligtvis 2-7 arbetsdagar medan vissa mattor, soffor och stycktillverkade produkter har en leveranstid på 4 – 8 veckor.
Leveranssätt. Dina varor levereras till ett utlämningsställe av Posten, Schenker eller DHL. Du får avisering via mejl eller SMS. Du har 14 dagar på dig att hämta ditt paket. Om varan skickas som brev, får du endast pappersavisering om det är för stort att delas ut.
Hämta i butiken. Du kan ävenhämta din beställda vara fraktfritt i vår butik på Åsögatan 126 i Stockholm.
Ångerrätt. Enligt distans – och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit varan.
Vid utnyttjande av ångerrätt är det du som kund som betalar returfrakten. Vi löser inte ut paket som skickats mot postförskott.
Varan skall vara i oförändrat skick och väl skyddad i orginalförpackning om sådan finns. Återbetalning sker inom 30 dagar efter att vi mottagit och godkänt din retur.
Transportskador.  Vid emballage- och/eller transportskada skall detta påtalas vid utlämningsstället samt anmälas både till transportföretaget och till oss senast 4 dagar efter att du mottagit varan.
Reklamation. Kontakta oss inom 4 dagar från mottagandet av varan om det är fel på varan. Reklamationer regleras enligt konsumentköplagen.